Nieuwsbericht

Mededeling van 26-11-2018

Prinselijke economische missie naar Marokko

Maandag 26 november 2018


De eerste dag van de Prinselijke economische missie naar Marokko onder leiding van Prinses Astrid en Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem ving aan met een Marokkaans-Belgisch zakenforum in aanwezigheid van de Marokkaanse Minister voor Industrie, Handel, Investeringen en Digitale Economie.

 

Nadien volgde een bezoek van OCP, “Office Chérifien des Phosphates), om er de hechte Belgische-Marokkaanse samenwerking op vlak van technologie en industrie te benadrukken. De ochtend werd afgesloten met een seminarie over de Belgisch-Marokkaanse samenwerking in mijnbouw in aanwezigheid van Marokkaans Minister voor Energie, Mijnbouw en Duurzame Ontwikkeling Aziz Rebbah.

 

Het seminarie wordt gevolgd door een bezoek aan SABCA Marokko, waar ook een samenwerkingsakkoord zal ondertekend worden door SABCA Maroc en Sabena Aerospace. De dag wordt afgesloten met een “Business To Government” diner georganiseerd door het Verbond van Belgische Ondernemingen en de Confédération générale des entreprises marocaines, waarop Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem een toespraak zal houden.


< Vorige bericht