Nieuwsbericht

Mededeling van 25-06-2013

Navy Days op 6 en 7 juli 2013 in de marinebasis Zeebrugge

‘De Marine: een boeiende wereld, gedreven zeelieden'


Foto Defensie

De Marine van vandaag biedt een verrassend brede waaier aan beroepen. Ontdek ze aan boord van de Belgische en buitenlandse marineschepen tijdens de 33ste Navy Days. De bemanningen van de vloot staan van 10u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u30 paraat om iedereen uitgebreid met het boordleven te laten kennismaken en op alle vragen te antwoorden.

Daarnaast vind je ongeveer vijftig infostands over Defensie, haar partners en het maritieme erfgoed. Animatie is verzekerd met een klim- en fantoren, duikinitiaties, havenrondvaarten, concerten van de Koninklijke Muziekkapel van de Marine en diverse andere muzikale gezelschappen, reddingsimulaties, demonstraties door veiligheidspersoneel, brandbestrijdingsdemonstraties, enz... Voor de allerkleinsten is er een grimestand, een springkasteel en een hindernissenparcours.

De Marine is een loyale partner, wereldwijd aanwezig in nationaal en internationaal verband. Van mijnenbestrijding in het koude Noorden tot piratenbestrijding aan de Oostkust van Afrika, het professionalisme, de inzet en de gedrevenheid van ons personeel wordt steeds zeer op prijs gesteld.

‘De Marine: een boeiende wereld, gedreven zeelieden' is dan ook terecht het thema van deze editie. Kom deze marinemannen en - vrouwen en hun wereld ontdekken op onze 33ste editie.

Openingsuren: 10:00-18:00

Plaats: Marinebasis Zeebrugge, Graafjansdijk, 1, 8380 Zeebrugge

Contact: Tel: 050/55.82.78


< Vorige bericht